Werken bij Netwerk VSP Werken bij Netwerk VSP

Netwerk VSP, 100 procent dochter van PostNL, is marktleider en trendsetter op het gebied van huis-aan-huis communicatie. Binnen onze organisatie hebben we plaats voor talenten in de meest uiteenlopende functies. We investeren veel in onze medewerkers en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt.

Investors in people

Binnen onze organisatie hebben we plaats voor uiteenlopende talenten. Netwerk VSP is gecertificeerd voor Investors In People. Dit houdt in dat we conform deze certificering investeren in onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers meer bereiken. Meer bereiken in hun functie en hun ontwikkeling. De sfeer bij Netwerk VSP is persoonlijk en laagdrempelig, de deuren staan open en ook onze klanten voelen zich welkom. Wij kennen binnen Netwerk VSP cultuurwaarden die we met elkaar uitstralen. Dit zijn de cultuurwaarden passie, professioneel, mensgericht, samenwerken en durf.

Open sollicitaties

Wil jij ons team versterken, maar staat de functie die je zoekt er niet bij, stuur dan een open sollicitatie naar HR@netwerkvsp.nl

 

                                                                                


Dit is Netwerk VSP

  • Meer dan 23.000 folderbezorgers
  • Distribueert per jaar ruim 7 miljard folders
  • Specialist in bereik, doelgroepgericht verspreiden en online folders
  • Autoriteit in huis-aan-huisverspreiding
  • 100% dochter van PostNL