Deze site is tijdelijk niet bereikbaar

Ook achter de schermen is Spotta bezig met vernieuwing en efficiency. Daarom zetten wij onze ICT systemen dit weekend over naar de cloud. Vanaf maandag 31 augustus 18.00 uur is de site weer bereikbaar. Excuus voor het eventuele ongemak en bedankt voor uw begrip.

Inloggen kwaliteitsmonitor

Klik hier voor het inloggen op onze online kwaliteitsmonitor.

Informatie voor uitrijders

Vanaf maandag 31 augustus 18.00 uur kunt u weer inloggen op Mijn Spotta Transport. U kunt dan alle informatie weer inzien, ook van de afgelopen uitrijdweek. Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met uw KVV'er. Excuus voor het eventuele ongemak en bedankt voor uw begrip.

Informatie voor bezorgers

Vanaf dinsdag 18.00 uur is Mijn Spotta weer bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Bel ons dan gerust op werkdagen van 8.30 - 18.00 uur op telefoonnummer 088 - 868 2000. Excuus voor het eventuele ongemak en bedankt voor je begrip.

Wil jij bezorger worden?

Leuk dat je interesse hebt in de bijbaan folders bezorgen. Op dit moment zijn we bezig met het onderhouden van de website. Uiteraard kun je je wel gewoon aanmelden als folderbezorger. Stuur ons een e-mail met daarin jouw volledige naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer. Deze info stuur je naar klantenservice@spotta.nl. Heb je nog een vraag over het bezorgen? Dan kun je ons ook bellen op werkdagen van 8.30 - 18.00 uur. Ons telefoonnummer is 088 - 868 2000. We hopen je snel te mogen begroeten als bezorger!